1 Temmuz 2017 Cumartesi

Bioderma Hydrabio Serisi Özellikleri


Cilt yapısı, farklı etkenlere bağlı olarak sorun oluşturabilen bir özelliğe sahiptir. Bunun nedeni genelde çevresel etkenler gibi görünse de aslında içsel bir durum da söz konusudur. Yanibeslenme alışkanlıkları, spor ve hareket, su tüketimi, hormon dengesizlikleri gibi etkenler sıralanabilir. Bu etkenler belki tek seferde soruna neden olmasa da uzun vadede önlem alınmadığında sizi ciddi dermatolojik sorunlarla karşı karşıya bırakabilir.  Yani cilt sağlığıyla ilgili bütünsel bakış açısı kazanmak son derece önemlidir. Kaldı ki güneş ışınlarının potansiyel zarar olması önlem alınmasının gerekliliğini bir kere daha hatırlatmaktadır.
Peeling Etkili Nemlendirici
Zamanla cildin üzerinde bir ölü tabaka oluşur. Bu kısım, cildin nefes almasını engeller ve hücresel düzeyde yenilenmeninyapılmasını önler. Bioderma Hydrabio serisinde de görüleceğigibi ölü hücreleri yok eden etkili bir desteğe ihtiyaç olur.  Peeling etkili ürünler cildinizin kısa sürede yenilenmesine katkı sağlar. Yenilenen cilt yapısı, var olan sorunların da giderilmesi için ideal zemindir. Ancak Peeling, sadeceyenilenmeye katkı sağlamakla da sınırlı değildir aynı andacildin nem dengesini de kalıcı biçimde sağlar. Tek seferde bir yandan hücresel düzeyde yenilik sağlanırken diğer yandan da meydana gelecek sorunlar için direnç gösterir. 
Günlük Hayatta Daha Canlı Görünüm
Canlı bir cilt görünümü doğrudan ya da dolaylı olarak size artı kazandıracaktır. Öncelikle cildinizin ferah ve canlı görünmesi kendinizi daha iyi hissetmenize katkı sağlar. Diğer yandan iş hayatınızda da gün boyu iyi hissetmek için görüntü önemliolacaktır. Bu noktada gün içinde alınacak birkaç önlem ve kozmetik ürün takviyesi size pratiklik kazandırabilir. Endişe etmeden yola devam etmeniz için bu durum ayrıca önem teşkil eder.
Kısa Sürede Etkili Cilt Temizliği
Cilt temizliği, potansiyel sorunların önlenmesi adına kritik bir konudur. Çünkü temizlenmeyen ve devamlı içinde kir biriken gözenekler, ciddi anlamda sorun yaratır. Öncelikle nefesalmayı engellediği için hücrelerin yenilenmesi imkânsız hale gelecektir. Yenilenmesi duran cilt sonraki aşamada direncini düşürecektir. Savunmasını sağlam yapamayan ciltte de birçok farklı dermatolojik soruna zemin hazırlanır. Günlük rutin halde cilt temizliğinin olması yeniden yapılandırma için etkili olacaktır.
Kuru vHassasiyeti Yüksek Ciltler İçin Özel Ürünler
Bazı cilt tiplerinde kuruluk ve yüksek hassasiyet görülebilir. Bu durum aslında birbirini besleyen bir süreç olark da düşünülebilir. Kuruluk arttıkça cildin sorunlara karşı direnci azalır. Tahriş, kaşıntı, alerjiye meyilegzama gibi daha ciddi dermatolojik sorunlar kuru yapıdaki ciltlerde sıkça görülür. Hydrabio ürünlerinde de görüldüğü gibi bu hassasiyetingiderilmesi için gereken alt yapı mevcuttur. Ürünbileşenlerinde cildin nem dengesini koruyan özler yer alır ve bu, potansiyel sorunlar için bariyer niteliğindedir. Bariyerin güçlü olması, sanılandan çok daha önemli ve kapsamlı bir konudur. Çünkü sadece cilt yapısında değil vücudun tüm hücrelerinde iyi ve kötü hücreler birlikte yer alır. Ancak iyi hücreler direncini kaybettiğinde kötü ve zararlı olan bölüm baskın çıkar. Hastalıkların oluşumunda da temel mantık aslında direncin düşmesidir. 
Hydrabio Serum Kullanımı Avantajları
Ürün detaylarına girmeden önce genel olarak serum kullanımının avantajından bahsetmekte fayda var. Üründenaldığınız yararın daha net şekilde anlaşılması için serum kullanmadan önce bu detaylara bakmak artı sağlayacaktır. Serum, cildi en iyi besleyen bileşenlerden biridir. Doğrudangözeneklerin içine dahil olması, hücrelerdeki etki miktarını çoğaltır. Bu durum nemlendiricilere göre ayrıca bir avantaj sağlar. Çünkü tabakalar halinde varlığını sürdüren gözeneklere en iyi serum ulaşır. Nemlendirici kremler ulaştığı yer açısından daha sınırlı olacaktır.  Hydrabio Serum kullanımı ile sağlanan artılara bakılırsa, neme ek olarak parlaklık, esneklikkaybını onarma, hassasiyet olan bölümleri iyileştirme gibi avantajlardan bahsedilebilir. Esneklik kazandırması, cilt bariyerinin de güçlenmesi demektir. Serumun derinlemesine etkisi yaşlanmaya karşı da ayrıca direnç geliştirir. Yenilenmehızı artan hücreler onarıcı etki yarattığı için kaybolan sağlığın geri kazanılması mümkün olacaktır. Bu açıdan gençleştiricietkisinin da baskın olduğunu söylemek mümkündür. Düzenlive doğru uygulama ile serum belirgin şekilde fark hissetmenize katkı sağlar. Son olarak seriye özel bir detay olarak Aquagnium patentli formülden de bahsetmekgerekiyor. Bu detay, cildinizin normale göre daha uzun süre nem tutmasına da katkı sağlamakta.
Ürün Kullanım Önerileri
Derma kozmetik ürünlerden herhangi birini kullanmadan önce genel kural olarak cilt tipinizi öğrenmeniz tavsiye edilir. Satınalınan üründen en iyi sonucu çıkarmak için cilt yapınıza zarar vermeyecek seçeneklere yönelmek gerekir. Örneğin yağlı bir cildiniz varsa ve kuru ciltler için olan ürün çeşitlerinden kullanırsanız, kısa süre sonra akne ve siyah nokta oluşumunda artı görebilirsiniz.  Ayrıca alın bölgesindeki parlama sorunu da bu şekilde daha da artabilir. Bunun yanında sadece kozmetikürünlere odaklanarak onarım sağlamamakta fayda var. Örneğin bitkisel içerikli özlerden arada bir yararlanabilir, doğal maddelerle haftada bir kere maske yapabilirsiniz. Butakviye daha güçlü direnç için de önemli olacaktır. BiodermaHydrabio ürünleri indirimli olarak portakalrengi’ndenalabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)