9 Mayıs 2016 Pazartesi

#PinarLabneli Lezzet Yolculuğu

Pınar Labne "Lezzet verir neye değse"



Genellikle kahvaltılarda tükettiğimiz Pınar Labne ile keyifli ve lezzetli bir deneyim yaşayacağım!

Pınar Labne; pasta, meze, salata, tatlılarda ve yemeklerde de kullanılabilen çok amaçlı lezzet sağlayan pratik bir ürün.

#PinarLabneli lezzetleri denemeye başlıyoruz!


Pınar Labne tam bir sağlık deposu! Katkı maddesi içermiyor üstelik günlük kalsiyum ihtiyacımızın %44'ünü karşılıyor. Kalsiyum bakımından zengin olması ve mamaya kolayca karıştırılabilmesi nedeniyle de birçok doktor tarafından bebek beslenmesinde de öneriliyor.

Kremsi yapısı ve tadıyla aklımıza gelebilecek tüm tarifleri Pınar Labne ile lezzetlendirebiliriz. "Lezzet verir neye değse!"



Pınar Labne hikayesinden bahsetmek istiyorum.

"Pınar Labne, güvendiğimiz ve uzun yıllardır bildiğimiz bir marka olan Pınar Süt tarafından üretiliyor. Pınar Süt, 1975 yılında Türkiye'nin ilk uzun ömürlü süt fabrikası olarak üretime başlamış.
Kuruluş yılından sonra, Pınar Süt yetkilileri Ortadoğu ülkelerine yaptıkları ziyaretlerinde, bölgenin geneleksel ürünü olan labnenin çok popüler bir süt ürünü olduğunu saptamış.
Pınar, ileti düzeydeki kendi yüksek kalite standartlarını yansıtan bir ürün geliştirmeye karar vermiş. Ar-Ge departmanının uzun süren çalışmaları sonucu labne, Pınar Süt'ün modern teknolojisi ve üretim uzmanlığı ile farklı olarak geliştirilmiş. Direkt taze pastörize sütten özel Pınar formülüyle kültürlenerek olgunlaştırılan bir ürün olarak icat edilmiş; nötr tatta, kremsi ve yumuşak bir kıvamla üretilmiş, hijyenik ambalajların içerisinde, tüketicilerinin beğenisine sunulmuş.
Türk mühendislerinin başarılı çalışmaları sonucu, Pınar'ın modern üretim teknolojisine sahip tesislerinde farklı bir şekilde üretilen Pınar Labne, Türkiye pazarına 1985 yılında sunulmaya başlanmış. Sunulmasının ardından ürün Türk tüketicileri tarafından da kolayca keşfedilmiş ve çok sevilmiş."



Pınar Labne ile lezzetli tarifler deneyeceğim.






Lezzetli keşif yolculuğuna çıkaran Tavsiye Kanalı ve Pınar Labne ailesine teşekkürler!
En yakın Migros'dan temin edip, indirim kuponlarını arkadaşlarımla paylaşmaya başlıyorum.


Lütfen siz de Pınar Labne ile yaptığınız tarifleri #PinarLabneli etiketiyle paylaşmayı unutmayın.


Sevgiler

3 yorum:

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)