18 Haziran 2013 Salı

LilaKutu Mayıs 2013

LilaKutu Mayıs davet et etkinliğinden burada bahsetmiştim. Mayıs ayı keşif kutusu aslında bu ayın ilk günlerinde elime ulaştı. Ancak yaşanan tatsız olaylardan dolayı paylaşımlara ara vermiştim ve paketi gösterememiştim. Gerçi Mayıs kutusunu görmeyen kalmamıştır ama bende kısaca bahsetmek istedim.



İlk olarak Anneler Günü temalı şirin bir kart karşılıyor.




Ve kutudaki ürünlerin topluca görünümü.


Ürünler nelermiş bir bakalım;

Kiss My Face Sık Yıkanan Saçlar için Şampuan; Organik bitkisel içeriği,saça zarar vermeden nazikçe temizlerken antioksidan, vitamin ve mineral bileşenleri saçlara dolgun, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırır.

Cosmed Güneş Koruyucu Yüz Kremi SPF 50; UVA ve UVB ışınlarından cildi etkin bir şekilde korurken, allantoin, alfa-bisabolol,d-panthenol ve üzüm çekirdeği yağı ile güneşin tahriş ettiği cilt yapısını sakinleştirir,nemlendirir,yeniler.

Monoderma Idorisi XL Terlemeyi Önleyici Jel; Tıkanmaya yol açmayan ve cildin nefes almasını engellemeyen tedavi yöntemi ile koltukaltı,ayak ve cildin geniş bölümlerinde görülen aşırı terlemenin tedavisini sağlamaya yarımdı olur.

Activar Yeni Nesil Onarıcı Gündüz & Gece Kremi; Antiaging etkilidir. DNA hasarını onarmaya ve lekeleri azaltmaya,kırışıklık,ince çizgiler,ciltteki renklenme kusurlarının düzeltilmesine ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Sarkmalara karşı destekleyerek cildin alt yapısını güçlendirir.

Rawganic Organik Yüz Temizleme Mendili; %100 saf organik pamuktan yapılmış,Soil Association tarafından onaylı,organik sertifikalı 3'ü bir arada yüz ve makyaj temizleme mendili cildi hassas bir şekilde temizler,nemlendirir.

More Than Soap Bitkisel Duş Jeli; Limon&Mersin Ağacı özlü.

Golden Rose Rich Color Nail Lacquer Oje; Tek katta kapatıcılık özelliği ve ekstra geniş fırçası ile kolay uygulama sağlar.


Ürünleri kullanıp yorumlayacağım.Ayrıca keşif kutuları Eylül ayından itibaren tekrar başlayacak ve eskisi gibi abonelik sistemi olmayacak.Böylece sahip olmak isteyen herkes bu fırsattan yararlanabilecek.


Sevgiler...




2 yorum:

  1. Eylül ayından itibaren ben de demek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen! Ağustos ayında hatırlatmalar yapacaklar canım takipte ol kaçırmayalım eylül kutusunu :)

      Sil

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)