14 Aralık 2012 Cuma

H&M 2013 Bahar Koleksiyonu


*Basın Bülteni'dir.

H&M’DE BU BAHARDA KADINLAR İÇİN 21. YÜZYIL BOHEM TARZI

H&M’de 2013 baharı için bohem tarz, hem spor hem rahat olan modern kesimlerdeki süslemelerle 21. yüzyıla taşınıyor. Sweatshirtler, elbiseler ve taytlardaki biyeler, püsküllü veya saçaklı etekler ve kabartmalı deri ceketlerle yeni süsleme biçimleri vurgulanıyor. Dalgalı drapeli gömlek veya aşırı büyük drapeli ceket gibi yeni spor ürünler, patchwork brokar bele oturan ceket veya kabarık omuzlu fırfırlı bir elbise gibi çok süslemeli parçalarla kontrast oluşturuyor. Renkler güneşte beyazlatılmış. Önü süslemeli sweatshirt ve beyaz geniş paçalı pantolon gibi parçalar gardıropta her zaman bulunup tüm sezon boyunca giyilebilecek ürünler. Püsküllü çantalar ve küpeler, ananas uçlu bilezik ve bolo boyun bağı ile aksesuarlardaki el yapımı hissi devam ediyor. Espadriller ve büyük tokalı düz sandaletlerin yanı sıra kovboy botları görünümü tamamlıyor.

H&M Tasarım Başkanı Ann-Sofie Johansson, “H&M’deki yeni bohem görünümü seviyorum. Spor kesimler, güneşte beyazlatılmış renkler ve yeni süsleme biçimleriyle bu görünüm yeni hissi veriyor. Bu ürünler çok farklı şekillerde giyilebilir. Süslemeli olanlar daha minimal parçalarla birlikte kullanılabilir ve tamamen yeni giysiler oluşturmak için hacimden yararlanılabilir" diyor.

SİLUET: Spor hacim ve aşırı büyük drapeler

RENKLER: Nötr renkler ve sarı, turuncu, gri ve yeşilin güneşte beyazlatılmış tonları. Aralarda İspanyol kırmızısının vurgusu.

KUMAŞLAR: Pamuklu kumaş, keten, deri, brokar, ipek, kenevir, kot

AYRINTILAR: Püsküller, saçaklar, biyeler, kabartmalı deri, işleme ve tamamı desenli ürünlerle spor kesimlerde süsleme ve dekorasyon. Aşırı büyük ve drapeli ceketler; hacim ve şekil kazandıran etek ve pantolonlar; kabarık elbise ve üstlerin sağladığı etki.

TEMEL GİYSİLER: İşlemeli sweatshirt, hacimli etek, saçaklı etek, aşırı büyük drapeli ceket, biye desenli taytlar, kabartmalı deri ceket, fırfırlı elbise ve geniş paçalı pantolon.

TEMEL AKSESUARLAR: Püsküllü küpe, süs uçlu bilezik, bolo boyun bağı, desenli fular , püsküllü çanta, kovboy botu, espadril, büyük tokalı sandalet.
















2 yorum:

Değerli yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim :)